pirmdiena, 2009. gada 12. janvāris

Helēnīte apslimusi, tomēr dodas uz Parīzi! vai, vai, vai...

Pārpublicēju rakstu no Dienas Biznesa

"Lai gan kultūras ministre Helēna Demakova šobrīd teorētiski atrodas mājas režīmā un savus tiešos pienākumus nepilda, TV3 raidījums Nekā personīga sastapis H. Demakovu piektdien lidostā Rīga, dodoties uz Parīzi.

Kā jau ziņots, drīz pēc klajā nākušās informācijas par pērnā gada pēdējā dienā noslēgto vairāk kā 6. milj. Ls vērto koncertzāles līgumu, kuru Valsts prezidents Valdis Zatlers nodēvēja par amorālu, kultūras ministre sasirga, vēlāk izplatot informāciju par konstatētu locītavas saslimšanu, kas iespējams varētu liegt viņai pildīt ministres pienākumus.

Jāatzīmē, ka īsi pirms tam izskanēja informācija, ka Kultūras ministrija varētu būt viena no tām iestādēm, kas taupības plāna ietvaros, varētu tikt reorganizēta un apvienota ar Izglītības un Zinātnes ministriju. Taču pēdējā Nekā Personīga rīcībā esošā informācija liecina, ka Kultūras ministrija tomēr varētu saglabāt savu līdzšinējo statusu.

Dodamās uz Parīzi, H. Demakova nevēlējās atbildēt uz Nekā personīga žurnālistu jautājumiem."


Diemžēl jau atkal jāatzīst, ka kauns dzīvot šajā valstī - uzskatu, ka Helēnītei ir nekavējoties jāatkāpjas, kā tas notiktu demokrātiskā un civilizētā valstī.

2 komentāri:

Anonīms teica...

Nu par to kaunēšanos dzīvot šeit gan ļoti nesmuki izteicies. Valsti jau neveido tikai Helēnas, Andri, Aivari un Aināri. ;)

BlogAdmin teica...

Taisnība, ka neveido, bet viņi ir tie, kas reprezentē mūsu valsti, tie, kas nosaka kā dzīvos pārējie. Lai nu kā - Helēnītes atkāpšanās dotajā situācijā ir beidzot kāds demokrātiskas valsts notikums.