pirmdiena, 2008. gada 8. decembris

Kauns par savu valsti

Noskatījos Slaktera interviju par ekonomiku Bloombergam. Un kaut kā tā neērti sāku justies, ka esmu Latvijas iedzīvotājs, latvietis...

Links uz interviju.

8 komentāri:

Dačuks Svītriņa teica...

tā lūk ir, kad laukstrādnieks - mehanizators ir par finanšu ministru.. es nesaprotu kadrus, kas lien tur, kur nekā nesaprot.. tā švakā angļu valoda būtu vēl pieciešama, bet viņš taču vispār nesaprot par ko lieta grozās, tik stāsta, ka viss ir vislabākajā kārtībā..

Anonīms teica...

Zinot nedaudz vairāk detaļu par šo interviju atļaušos piebilst, ka Bloomberg arī nav godīgi. AS zinot savas angļu valodas zināšanas esot gribējis runāt latviski ar tulka starpniecību, tomēr Bloomberg intervētāja viņu pierunājusi runāt angliski ar palīgu fonā un ka publiskajā telpā parādīsies "sagraizīts" materiāls, tādēļ viņš arī tik droši esot latviskās frāzes pa vidu teicis. Nerunāja jau pārāk pārliecinoši, tomēr žurnālistu ētika arī ir tāda lieta par ko var sapņot. Rungai ir divi gali un spriežot tikai pēc mediju gala arī var iebraukt auzās.

Dačuks Svītriņa teica...

štrunts tak ar angļu valodu.. tam jampamoiņam tak nav sajēgas par ko runā.. tikpat labi arī es varētu būt finanšu ministra amatā..

BlogAdmin teica...

Nu nez, nez, vai sanāktu labāk, bet domāju gan, ka Latvijā varētu atrast tūkstošiem kompetentākus cilvēkus, kas spētu izteikties daudz labāk un kompetentāk. Un tas saturs - tur gan piekrītu Dačukam

Anonīms teica...

Latvijā gan jau varētu, bet vai Tautas partijas iekšienē, turklāt kādu kas to gribētu darīt? (ministru krēsli tomēr tiek piešķirti pēc partiju piederības)

Anonīms teica...

Man liekas, ka taa nauda tiks notrallinaata(tip saveejiem :) ) ... tas jau trakaakais... peec tam nodokllu maksaataajiem buus jaaatmaksaa.
Buutu jau forssi ja riit mees aiznnemamies naudu un aizpariit mums ir starptautiska,inovatiiva, pellnnu nesossa komercadrbiiba... bet taa praksee nenotiek :)

secinaajums, TP&CO = vergu valsts

BlogAdmin teica...

http://www.db.lv/Default2.aspx?ArticleID=827e0a0d-cbe3-4ec7-8a57-e1b0cf1b4ef7&open=sec

DB.lv šodien apkopo publiskos viedokļus. Nu ko lai saka - kauns ne tikai man!

BlogAdmin teica...

http://www.db.lv/Default2.aspx?BlogID=e475c9a4-34f1-41d2-b0b7-a09928f8ca25&open=four