svētdiena, 2008. gada 7. decembris

Tehniskā apskate

Šo piektdien beidzot devos uz CSDD nokārtot savam 88. gada mersim tehnisko. Nezināju, ko no viņiem sagaidīt, ņemot vērā, ka ar šo mašīnu tehnisko gāju pirmo reizi, tomēr cerēju, ka paveiksies un pārmaiņas pēc tehnisko iziešu ar pirmo reizi.
Un...
Nepaveicās! ;) Tomēr tikai 4 pozīcijās saņēmu 2 punktus - jānomaina aizmigirējo bremžu diski, bremžu caurulītes - nu jā tam es piekrītu. Bet vēl 2 pozīcijas gan man liekas pieminēšanas vērtas:
1) Nepareiza frekvence pagrieziena rādītājam - mirgo pārāk ātri. Nu jā, mirgo ātri, bet vai tas var būt par iemeslu, lai saņemtu 2 punktus, lai teiktu, ka ar tādu mašīnu nevar braukt ilgāk par mēnesi? Un, pat ja varētu, tad 4. punkts ir vēl kaitinošāks - nepareizā tonī pagriezienu lukturu spuldzītes - skatos, skatos un neredzu atšķirību manām spuldzītēm no citām. Nu nekādīgi neredzu, bet esot izbalējušas. WTF??? Pie tam, pa Rīgas ielām braukā mašīnas, kurām vispār ir aizliegtie sarkanie pagriezieni, bet, ņemot vērā kādi bieži vien ir šo auto numuri un īpašnieki, nākas vien secināt, ka esam vienlīdzīgi un vienlīdzīgāki! Neko darīt - mainīšu lampiņas, cerams, ka vismaz veikalā nopērkamām jaunām lampiņām tonis būs pareizais...

Nav komentāru: