pirmdiena, 2008. gada 8. decembris

Musli ir klāt!!!



Beidzot esmu saņēmis kārtējos 30 kilogramus Koelln Musli! :) Nedaudz traki jau izskatās - pasūtīt musli kopumā vairāk kā 100LVL vērtībā no Vācijas un kopumā 30 kg!!! Tomēr ir arī sava loģika:
1) un arī galvenokārt - neviens no Latvijā nopērkamajiem mušļiem nav tik garšīgs kā Ķelnes muslis;
2) Latvijā šo musli iegādāties varēja pirms kādiem 10 gadiem, bet tad to pārtrauca importēt un kopš tā laika vienīgie varianti, kā tikt pie mana garduma, ir vai nu to atvest pašam no Vācijas, vai pasūtīt caur LBSS.
3) Izcila garša par zemu cenu - ja mēs salīdzinām ar, manuprāt, garšīgāko Latvijā pieejamo musli (AXA), tad kopīgās izmaksas Ķelnes muslim ar visu atvešanu līdz Latvijai ir par kādiem 35% lētākas kā pirkt AXU Latvijā, pie tam, garša arī ir foršāka! Principā, cena sanāk kā lētākajiem Latvijā nopērkamajiem mušļiem, toties garša un kvalitāte - labāka par dārgākajiem Latvijā nopērkamajiem mušļiem!

OK, nav ko daudz vairs te rakstīt, laiks doties vakariņot! ;)

3 komentāri:

Unknown teica...

Pagaršoju - riktīgi labs, liekas arī veselīgāks kā Axa. Lielās pakas arī ir ērtākas nekā tās mazās paciņas, kuras pēc tam grūti aiztaisīt. Te var tā forši aizlocīt, ka pat smaržu nezaudē.. :) Ņamm! :))

Anonīms teica...

Uzreiz sapratu, ka čalis tagad spekulēs uz musli... Kompāniju akcijas meti pie malas?

P.S. Pa cik tu tālāk tirgo? Manējais, tīri spēkam, kādus 3 maisus paņemtu!

BlogAdmin teica...

1)Tātad par akcijām - neko pie malas neesmu metis - tas tik laika jautājums, kad miljoni sāks nākt - plusos nevis mīnusos.
2) Nav jau galvenā doma tirgot to musli, bet ja ir interese, varam runāt par kādu degustāciju - tik nezinu, kas īsti slēpjas aiz šī Fība... :)